BG EN DE

Спа център

СПА центърът на Midalidare Hotel & SPA предлага: топъл закрит вътрешен басейн и джакузи, хидромасажиращи столове, финландска сауна, инфраред сауна, билкова сауна, турска и римска баня, винотерапия, масажи, бар.                                              

Работно време: от 10:00 до 19:00 часа - целогодишно

Ценоразпис:

Клиенти Цена в лв с ДДС (понеделник - четвъртък) Цена в лв с ДДС (петък - неделя)
Външни посетители - над 14 годишна възраст 22.00 лв  27.00 лв 
Външни посетители - от 7 до 14 годишна възраст 14.00 лв  17.00 лв 
Гости на комплекса безплатно безплатно


* Деца до 7 годишна възраст не заплащат вход за СПА центъра. 

* Лица под 12 годишна възраст не се допускат в СПА центъра без придружител.

Басейн

СПА центърът на Midalidare Hotel & SPA разполага с два закрити басейна. Големият басейн е с обща водна площ 85 кв. с най-дълбока точка 1,60м и най-плитка 1,20м. Басейнът има подводно лед осветление и хидромасажен сектор с осем дюзи, джакузи и два хидромасажиращи подводни стола. Температурата на водата е около 31 градуса.  Детският басейн е с 13 кв водна площ, с подводно лед осветление и дълбочина 0,60м. Температурата на водата е 32 градуса. 

Водна аеробика

Начален час групови занимания в дните петък - неделя : 10:00 часа

Времетраене: 45 минути 

Максимален брой участници в групово занимание: 20 души

Само с предварително записване на телефон +359 89 4322125

Посетители Цена в лв с ДДС
Гости на Midalidare Hotel & SPA - групово занимание 10.00 лв 
Външни посетители - групови занимания 13.00 лв
Индивидуална тренировка извън часовете за групово занимание  18.00 лв 
Карта за 10 посещения в рамките на 50 дни 100.00 лв

Инфрачервена сауна

Инфрачервената сауна е изключително лесна за ползване. Тя затопля помещението не с печка с камъни, а с лампи за инфрачервени лъчи.Основното е, че лампите директно нагряват тялото на човек, а не въздуха в помещението. Разположени са непосредствено на височината на гърба и подбедриците.  Благодарение на отпускащото действие и относително ниска температура (55º С), този тип кабини са подходящи за ежедневна употреба. Инфрачервената сауна е  изцяло с дървесина от финландски бял бор.

Финландска сауна

Финландската сауна е стая, изцяло направена от финландски бял бор, в която температурата е между 80-100 º С, а влажността на въздуха е средно 10-30%. Подгряването й става чрез специални електрически печки или такива на дърва, в които са разположени вулканични камъни. Те именно съхраняват и разпространяват топлината, но освен това имат и много специфичен аромат, който, комбиниран с мириса на дървесината и ароматизаторите във водата, създава неповторимото изживяване на сауната. Комбинацията с мента или евкалипт има благоприятен ефект за дихателния тракт.

 Престоят в сауната е в рамките на 15 минути, след което следва охлаждаща процедура. 

Билкова сауна

Билковата сауна е стая, изцяло направена от финландски бял бор с индивидуални пейки и с температура около 60 градуса. Подходяща е за хора, които не издържат на високи температури, но искат да се възползват от благотворния ефект на сауната. Върху специални вулканични камъни се поставя микс от билки и треви. Топлината преминава през тях и изпълва стаята с аромата им. Препоръчително време за престой в сауната е около 20 минути. 

Турска баня

Традиционният ориенталски пилинг, познат ни най-общо под името „Хамам” е разкрасяваща процедура, която е позната от векове. Хората започват да откриват ползотворното влияние на водата, както пряко върху физическото и психическото си състояние, така и върху сетивата, вътрешните органи и системи. Основната цел и въздействие на ориенталския ритуал, който се изпълнява в турска баня, е чрез въздействието на парата и топлината да се отворят порите на кожата, да се отстрани повърхностният слой мъртви клетки и чрез обилното изпотяване да се изхвърлят всички токсини. За да се получи пълен ефект от турската баня е добре, след приключване, да се изпие чаша прясно изцеден тропически сок в приятна и релаксираща обстановка. Помещението на турската баня разполага с две топли масажиращи легла от ръчна керамика и звездно небе. 

Римска баня 

Парната баня ни пренася в екзотичния свят на Ориента, там, където приказната героиня Шехерезада прекарвала голяма част от времето си сред приглушените звуци на леещата се вода, влажните мраморни пейки и ароматните масла, твърдейки, че град без хамам (баня) не е град. Парната баня е била и предпочитан начин за релаксация и отмора след активни спортни занимания на воините. Помещението на римската баня е аранжирано в гръцки стил, като стените са облицовани с мозайка. Температурата достига до около 50 градуса, а влажността на въздуха е 100 %, заради нежната пара. 

Винотерапия

Винотерапията е една възродена древна терапия за подмладяване. Жените от древните епохи глезели кожата си с вани с червено вино. В Древна Тракия поддържали здравето и красотата си с червено вино и добавени билкови екстракти. Хипократ пък използвал “божествената напитка” за тонизиране на организма и срещу анемия. Чрез винотерапията се лекува, подмладява, разкрасява, подобрява кръвообращението, помага за оформяне на красива фигура или пък за отслабване.

Гроздето е богато на глюкоза, фруктоза, витамини А, С, Р и от групата В, жизненоважни минерали и аминокиселини. Заради невероятните му полезни качества, гроздето е наричано “растителното мляко”. Гроздето и неговите производни (гроздови семки, лозови листа, сушени джибри, вино и т.н.) съдържат голямо количество полифеноли – активни съставки, които помагат за свързването на свободните радикали, за които вече знаем, че са главните виновници за стареенето на организма. На полифенолите се дължи подмладяващият и регенериращият ефект на винотерапията.

В етеричното масло от гроздови семена има незаменими мастни киселини, които лесно се възприемат от кожата, съединяват и задържат влагата. Съдържа и най-силния естествен антиоксидант, известен на науката.

Тази луксозна процедура се препоръчва като анти-стрес терапия, с акцент върху абсолютното отпускане. Тя включва:

  • ароматна вана с екстракт от червено грозде и етерични масла;
  • нежно ексфолиране на цялото тяло с гроздови семки;
  • винена маска и
  • релаксиращ масаж.

Необходима е резервация два дни по-рано.

Продължителност: 90 минути 

Цена: 120.00 лв 

Масажи

Вид масаж Времетраене

Цена в лв с ДДС

Частичен масаж  20 минути 30.00 лв. 
30 минути 40.00 лв. 
Класически масаж 50 минути  60.00 лв. 
Релаксиращ масаж 50 минути 60.00 лв. 
Арома масаж 50 минути  65.00 лв. 
Масаж на ходилата 25 минути 35.00 лв. 
Спортен масаж 40 минути 60.00 лв. 
Хамам 90 минути 100.00 лв. 
Винотерапия 90 минути 120.00 лв. 
Луксозен блясък със соли Пинотаж и лайм 30 минути 50.00 лв. 
Ексфолиране с гроздови семки 30 минути 50.00 лв. 
Релаксираща терапия Пинотаж 60 минути 75.00 лв. 
Вана с елексир от грозде 60 минути 75.00 лв. 
Винена крем маска  30 минути  50.00 лв. 
Кесе ориенталски пилинг в турска баня  30 минути  40.00 лв. 
Сапунен масаж в турска баня  55 минути  60.00 лв. 
Спортен масаж в турска баня  45 минути  70.00 лв. 

СПА МЕНЮ МИДАЛИДАРЕ

1. Луксозен блясък със соли от Пинотаж и лайм (включва ексфолиране на тяло с ексфолиант за тяло от Пинотаж и лайм и хидратиране с лосион за тяло Каберне) - 30 минути - 50.00 лв. 

Луксозен ритуал за тяло с ексфолиант, съдържащ  рафинирани морски соли, гроздови екстракти и мед, напоен с лимон, лайм и сладки портокалови аромати. За кожа по-гладка от коприна!

2. Ексфолиране с гроздови семки (включва ексфолиране на тяло с гроздови семки и хидратиране с лосион за тяло Каберне) - 30 минути - 50.00 лв.

Нежно ексфолиране на цялото тяло с богат на билки почистващ крем и частици гроздови семки. Почувствайте се ободрени и ревитализирани, докато Вашето тяло е полирано до блестящо съвършенство и е подготвено за следващата процедура.

3.Релаксираща терапия Пинотаж (включва ексфолиране на тяло с ексфолиант за тяло от Пинотаж и лайм и Релаксиращ масаж с релаксиращо масло за тяло Пинотаж) 60 минути - 75.00 лв.

Ексфолиране със солни кристали за бляскава кожа, нежно помага да се елиминират замърсяванията по кожата. С помощта на специална масажна техника, Вашата дълбоко почистена и заредена с кислород кожа се чувства мека, гладка и релаксирана.

4. Вана с елексир от грозде (включва вана за тяло с екстракт от червено грозде и релаксиращ масаж с масло за тяло Пинотаж) 60 минути - 75.00 лв.

Потопете тялото си в мощни анти-оксидантни екстракти от гроздови люспи и лозови листа, комбинирани с лечебни етерични масла. Отдайте се на усещането за благоденствие и подмладяване, достигайки до състояние на абсолютна и терапевтична релаксация. След ваната Вашето тяло се „полира” с подбрано масло за тяло Пинотаж, за по-мека и хидратирана кожа!

5. Винена крем-маска (включва винена крем маска за тяло и масаж на лице и скалп с масло за тяло Пинотаж) 30 минути - 50.00 лв.

Подхранваща и силно хидратираща крем- маска за тяло с гроздово масло, сладък бадем, масло от Лавандула , Нероли и Южноафриканска лайка.

6. “Кесе “ ориенталски пилинг в Турска баня - 30 минути - 40.00 лв.

Ексфолиация на цялото тяло с копринена ръкавица и нежни масажни движения.

7. “Сапунен масаж “ в Турска баня - 55 минути - 60.00 лв.

Невероятно взаимодействие на релаксиращ масаж с ароматна пяна от натурален турски сапун.

8. „Спортен масаж ‘’в Турска баня – 45 минути - 70.00 лв.

Дълбоко-тъканен масаж в комбинация с ароматна пяна от натурален турси сапун.

Месечен абонамент 

Наименование карта Валидност Брой посещения През кои дни Цена
Dynamic 45 дни 13 понеделник-четвъртък 200.00 лв
Allure 3 месеца 30 без ограничение 480.00 лв

 

Козметични процедури

  • Масаж на лице – 20 мин – 30.00 лв.
  • Нежен ензимен пилинг – 30 мин - 45.00 лв.
  • Хидратираща маска за лице – 45 мин – 60.00 лв.
  • Подхранваща маска за лице – 45 мин – 60.00 лв.
  • Терапия за суха и дехидратирана кожа – 40 мин – 50.00 лв.

Кола маска

Видове

Жени

Мъже

Горна устна

5.00 лв.

 

Оформяне на вежди

8.00 лв.

8.00лв.

Подмишници

10.00 лв.

12.00 лв.

Ръце

15.00 лв.

20.00 лв.

Гръб

 

20.00 лв.

Гърди/корем

 

20.00 лв.

Кръст

10.00 лв.

15.00 лв.

Триъгълник

12.00 лв.

 

Подбедрици/бедра

15.00 лв.

20.00 лв.

Цели крака

25.00 лв.

30.00 лв.

Цяло тяло

55.00 лв.

70.00 лв.