Анулиране на резервация
 

добре дошли

Midalidare Hotel & Spa

Усетете провансалната атмосфера с меките тонове на Midalidare Hotel & SPA.

 

 

Настаняване

Комплекс Midalidare е с капацитет за настаняване 70 души

Цени рецепция 2018

Стаи

Midalidare Hotel & Spa предлага необходимите условия за пълноценен отдих във всяка една от своите 9 двойни стаи. Западното им изложение и допълнителното им оборудване (телевизор, телефон с вътрешна линия, минибар, сейф, сешоар, климатик) допринасят за комфорта на престоя Ви. Една от двойните ни стаи е пригодена за хора с намалена подвижност. Тя разполага с всички удобства, улесняващи престоя на нашите гости.

Студио и апартаменти

Midalidare Hotel & SPA разполага с 1 студио, 2 малки апартамента, 4 стандартни и един ВИП апартамент. В студиото и апартаментите има необходимото пространство за добавяне на детско легълце. Гостите могат да се възползват от специално обособените места за гладене на всеки етаж.

Къщи

За специалните моменти със семейството и приятелите, комплексът разполага с 2 напълно оборудвани къщи за гости, предлагащи живописен изглед към градината или към лозовите масиви на Мidalidare. Къща Естейт на територията на винарната, разполага с четири спални помещения със собствен санитарен възел, просторен хол и напълно оборудвана кухня. В лятната кухня, разположена в градината на къщата, можете да се възползвате от барбекю. Къща за гости на територията на хотела, разполага с два етажа, всеки с отделен вход.Всеки етаж има три спални помещения, две бани, хол и оборудвана кухня.

Събития & конференции

Виж повече

Сватбени тържества

Виж повече

Wellness & SPA

Midalidare Hotel & SPA предлага разнообразие от уелнес услуги, допринасящи за физическото, психическото и емоционалното здраве на нашите гости.

СПА центърът разполага с топъл закрит басейн, джакузи и бар, както и c инфрачервена, финландска и билкова сауна, c римска баня и хамам.

Виж повече

Restaurant Midalidare Vintage

Разположен в Midalidare Hotel & SPA, ресторантът разполага с живописна лятна градина (60 места) и изискан салон (40 места).

Готвачите ни ще Ви изненадат с ароматни специалитети, типични за всеки сезон. Отдайте се на приключението с помощта на компетентните ни сервитьори. Те ще Ви посъветват как да съчетаете ястието си с подходящото за него вино от богатата ни винена листа.

Виж повече

Спортен център

Midalidare Horel & SPA разполага с разнообразна спортна база, адаптирана към предпочитанията на своите клиенти: фитнес център, тенис корт, футболно игрище, пързалка за зимни спортове и язовир.

Споделете един от тези моменти заедно с приятелите и семейството!

Виж повече

Детски кът

Вдъхновени от най-малките, създадохме уютно място за игра, подходящо за деца  над 3г.  Детският кът предлага разнообразие от играчки и всички необходими материали за рисуване. Там малчуганите могат да развиват своето въображение и да влязат в различни роли.

А за сигурността на децата, мястото е оборудвано със специални мебели, предпазващи от нараняване по време на игра. 

Малките ни гости са добре дошли в  рая на забавата, а игрите са под тяхна режисура !

Винени турове

Ежедневно на територията на комплекс Midalidare се организират винени турове с дегустация на наши вина.

Виж повече