Анулиране на резервация
BG
 

Мира § Рийс 15 май 2022г.

Привет Деси,

 

Не можахме да си кажем довиждане в понеделник, затова пиша тук. Надявам се, че нямаш против.

 

Искахме да ти благодарим сърдечно за вниманието, професионализма, прецизността, вниманието към детайли, организацията, търпението и креативността ти през тези почти две години и по време на събитието. Нямам достатъчно думи, с които да опиша колко се радвам, че попаднахме на теб и екипът - не бих ви заменила с никой друг! Всичко от началото до край беше изпълнено с такова внимание към детайли и професионализъм каквито се виждат много рядко. Безкрайно очевидно е защо сте толкова популярна дестинация! Чувстваме се големи късметлии с избора си!

 

Лично исках да ти благодаря за търпението с всичките ми изисквания и коментари (знам, че идват в повече понякога 😁). На деня и до сега бях/съм изключително очарована от прецизността и креативността, с които декорацията беше направена. Потвърждавам, че всички гости бяха много впечатлени и продължаваме да получаваме комплименти по социалните мрежи и от познати. Всичко беше прекрасно!

 

Благодаря ти за това, че винаги беше позитивна и внимателна. Наистина ще ми липсват организационните ни събеседвания. Благодаря и за невероятната координация на събитието - изключително сме впечатлени как успя да координираш толкова много неща едновременно! Изключителен професионализъм.

 

Исках също да спомена за менюто и сервитьорите. Екипът, който обслужваше вечерята беше много силен. Благодаря им от сърце за търпението (знам, че имахме някои доста взискателни гости 😁)! Не съм сигурна дали успяхме да изкажем достатъчно благодарността си накрая на вечерта, така че трябваше да спомена пак. Менюто беше чудесно - единствено съжалявам, че нямахме време да го опитаме както трябва, но от това което опитахме наистина беше много хубаво (недостатъците от това да си булка и младоженец!). Потвърждавам, че и на гостите им хареса!

 

Благодарим ти, Деси, от все сърце за всичко! Този имейл не е достатъчен да го опише, но един коментар се чуваше от гостите, който добре предаде чувствата през целия уикенд - 'да повторим събитието на същото място'. Силно се надяваме да не трябва да се вдига нова сватба за в бъдеще, но също се надяваме да можем да ви посетим пак! Завинаги в сърцата ни - невероятни сте! ❤💕

Поздрави и успех с всичко 🍀🌞

Мира и Рийс