Анулиране на резервация
BG
 

Радостина & Георги
23 Юли 2016г.

Още от момента, в който се срещнахме с Деси (PR и организатор събития в “Мидалидаре Естейт”) и персоналът на хотела, вече бяхме сигурни, че това ще бъде мястото за нашето сватбено събитие. С невероятните организационни умения и спокойствие, с които Деси подходи към всичко за да бъде сватбеният ни ден незабравим, наистина нямаше за какво повече да мечтаем. Всеки от екипът на Мидалидаре положи безупречни усилия и внимание дори към най-малкият детайл – напитките, храната, аранжирането на коктейла и сватбената вечеря. Това ни накара, в деня на сватбата да се отпуснем и да се насладим без да се тревожим за нищо.

Получихме страшно много комплименти от нашите гости – всички бяха възхитени от храната, хотела и красивата местност, и изразиха готовност да се върнат тук при първа възможност. За нас беше важно да си подарим както на нас, така и на гостите един незабравим ден – нямаме думи да изразим възхищението си от професионализмът на Деси и всички от персонала, за това че надминаха нашите очаквания това да стане реалност. “Мидалидаре Естейт” не е просто “място за сватби”, а преживяване което ще се запомни. Нещо повече, мечтата на всеки фотограф е да снима на прекрасно място като това и бяхме щастливи, че не ни се наложи да губим време в придвижване за нашата фотосесия. Хотелът и гледките около него са изключително красиви, и има възможности за снимане на където и да се обърнеш.

Мидалидаре беше идеалното място за нашият сватбен ден. Храната беше превъзходна, виното е едно от най-добрите в България, а градината, в която се състоя сватбената вечеря – изключително романтична. Всичко това направи нашият ден вълшебен и незабравим. Почувствахме, че в този ден това красиво кътче от България беше само наше.

Благодарим ви, че се погрижихте да получим най-страхотният ден, който ще помним завинаги!