Анулиране на резервация
BG
 

Даниела & Наско
1 септември 2018г.

Здравейте скъпи Деси и Боби,

След дълго отлагане, дойде време да благодарим на вас и на целия екип от Мидалидаре, който сбъдна сватбата на мечтите ни. 

Когато  започвахме подготовката на сватбата си, дори за момент не сме си представяли, че всичко ще се получи наистина точно както сме си го представяли. Приемаме за знаци от съдбата събитията, които се наредиха така, че Мидалидаре да бъде категоричният избор за нашия специален ден и точно една година след годежа си, на същия ден да си кажем отново "Да". Без капка съмнение взехме решение да се доверим за всичко на вас и обръщайки поглед назад не съжаляваме за нищо. Напротив - можем само да ви благодарим!

Всичко, което направихте за нас, все още ни кара да се питаме: " Това наистина ли се случи, наистина ли беше нашата сватба? " :) 

Благодарим на екипа на Мидалидаре за перфектната организация и затова, че в процеса на подготовка, както и в самия сватбен ден, се постарахте единствената ни грижа да бъде да се наслаждаваме на всичко, което ни се случва. Благодарим за прекрасната торта - толкова вкусна и толкова красива!!! Точно, каквато сме си я представяли. Благодарим за отношението към гостите, които все още, срещайки ни, говорят колко им е харесало мястото, обстановката, храната, зарята...

Благодарим ви за украсата и че без много думи, разбрахте точно какво искаме и имахме романтична, семпла, нежна и приказна сватба. Имахме най-красивата и романтична арка, най-най-прекрасните цветя по масите, а букетът ми...нямам думи. Като всяка бъдеща булка прекарах часове в разглеждане на букети :) Но когато го видях - това беше точно букетът, който съм искала и за който съм мечтала. Още му се радвам, макар и вече само на снимки :)

 Ако трябва да избираме - отново бихме поверили най-специалния си ден на вас!!!

Поздрави,

Дани и Наско